Nabeschouwing Chelsea - Dynamo Kiev (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 7 maart 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Chelsea het donderdag 7 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Dynamo Kiev (3-0)

Het Europa League duel tussen Chelsea en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 3-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Pedro, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Willian op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was C. Hudson-Odoi van Chelsea die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Slavko Vinčić, waardoor Chelsea een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Chelsea - Dynamo Kiev 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
17' Doelpunt Chelsea Doelpunt Pedro met assist van O. Giroud Chelsea 1-0
42' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
62' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor R. Barkley Chelsea
62' Wissel Chelsea Wissel N. Kanté voor Jorginho Chelsea
65' Doelpunt Chelsea Doelpunt Willian Chelsea 2-0
66' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Harmash voor N. Rusyn Dynamo Kyiv
71' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Sidcley voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
78' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor Willian Chelsea
90' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Hudson-Odoi met assist van R. Loftus-Cheek Chelsea 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Dynamo Kiev
Opstellingen Chelsea - Dynamo Kiev
De opstellingen van Chelsea en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Aleksandr Khatskevich
Voorbeschouwing Chelsea - Dynamo Kiev

Chelsea en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chelsea en Dynamo Kiev elkaar treffen in de Europa League.