Nabeschouwing Chikhura - Beitar Jerusalem (0-0) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 17:00 uur

In de Europa League neemt Chikhura het donderdag 12 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Beitar Jerusalem. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Chikhura - Beitar Jerusalem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chikhura - Beitar Jerusalem (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Chikhura en Beitar Jerusalem geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Chikhura en Beitar Jerusalem gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kai Erik Steen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chikhura - Beitar Jerusalem
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
2
Aanvallen
140
149
Gevaarlijke aanvallen
67
61
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Chikhura - Beitar Jerusalem 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chikhura - Beitar Jerusalem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor L. Chikvaidze Chikhura
20' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor R. Chiteishvili Chikhura
57' Wissel Chikhura Wissel M. Sardalishvili voor T. Markozashvili Chikhura
58' Wissel Beitar Jerusalem Wissel L. Inbrum voor Y. Berihon Beitar Jerusalem
62' Wissel Chikhura Wissel D. Chikhladze voor D. Dobrovolski Chikhura
65' Wissel Beitar Jerusalem Wissel G. Varenne voor J. Sylvestr Beitar Jerusalem
73' Gele kaart Beitar Jerusalem Gele kaart voor D. Keltjens Beitar Jerusalem
80' Wissel Chikhura Wissel G. Bukhaidze voor I. Lekvtadze Chikhura
90' Wissel Beitar Jerusalem Wissel M. Siroshtein voor Carlos Cuéllar Beitar Jerusalem
93' Gele kaart Beitar Jerusalem Gele kaart voor M. Siroshtein Beitar Jerusalem
Opstellingen Chikhura - Beitar Jerusalem

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chikhura - Beitar Jerusalem

Chikhura en Beitar Jerusalem spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kai Erik Steen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chikhura en Beitar Jerusalem elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Chikhura 0
Winst Beitar Jerusalem 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Chikhura - Beitar Jerusalem Opstelling Chikhura Opstelling Beitar Jerusalem Live Chikhura - Beitar Jerusalem Live Chikhura - Beitar Jerusalem kijken Chikhura - Beitar Jerusalem kijken Live Chikhura - Beitar Jerusalem stream Chikhura - Beitar Jerusalem Fox Sports Nabeschouwing Chikhura - Beitar Jerusalem Uitslag Chikhura - Beitar Jerusalem Statistieken Chikhura - Beitar Jerusalem Europa League 2018/2019 Chikhura - Beitar Jerusalem wedden Chikhura - Beitar Jerusalem gokken Chikhura - Beitar Jerusalem Unibet