Nabeschouwing Cork City - Rosenborg (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Cork City het donderdag 9 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Turner's Cross in Cork.

Via de Cork City - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cork City - Rosenborg (0-2)

Het Europa League duel tussen Cork City en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Petr Ardeleanu geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Levi, waarmee Rosenborg met 0-1 de leiding nam. Rosenborg vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Levi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Rosenborg.

LIVE Cork City - Rosenborg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cork City - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Levi Rosenborg 0-1
44' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Levi met assist van A. Søderlund Rosenborg 0-2
46' Wissel Cork City Wissel K. Sadlier voor Barry McNamee Cork City
55' Gele kaart Cork City Gele kaart voor G. Buckley Cork City
57' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Trondsen Rosenborg
61' Wissel Cork City Wissel G. Morrissey voor C. McCormack Cork City
62' Gele kaart Cork City Gele kaart voor S. McLoughlin Cork City
66' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor E. Hovland Rosenborg
71' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor T. Reginiussen Rosenborg
72' Wissel Cork City Wissel R. Coughlin voor K. Sheppard Cork City
78' Wissel Rosenborg Wissel E. Botheim voor A. Søderlund Rosenborg
84' Gele kaart Cork City Gele kaart voor R. Coughlin Cork City
86' Wissel Rosenborg Wissel O. Skarsem voor A. Trondsen Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Cork City - Rosenborg
Opstellingen Cork City - Rosenborg
De opstellingen van Cork City en Rosenborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cork City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rosenborg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.