Nabeschouwing CSKA Sofia - Riga (1-0) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 19:45 uur

In de Europa League neemt CSKA Sofia het donderdag 12 juli 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Riga. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bâlgarska Armija in Sofia.

Via de CSKA Sofia - Riga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - Riga (1-0)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en Riga is onder leiding van scheidsrechter Mario Zebec geëindigd in een 1-0 overwinning voor CSKA Sofia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Tiago Rodrigues, waarmee CSKA Sofia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CSKA Sofia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken CSKA Sofia - Riga
Goals
1
0
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
1
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
124
84
Gevaarlijke aanvallen
86
36
Corners
5
2
Wissels
2
1
LIVE CSKA Sofia - Riga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - Riga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Riga Gele kaart voor V. Baenko Riga
46' Wissel CSKA Sofia Wissel E. Gyasi voor Henrique Santos CSKA Sofia
49' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt Tiago Rodrigues met assist van Jorginho CSKA Sofia 1-0
71' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor E. Gyasi CSKA Sofia
88' Wissel CSKA Sofia Wissel T. Yordanov voor Jorginho CSKA Sofia
91' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor B. Chorbadzhiyski CSKA Sofia
91' Wissel Riga Wissel K. Kārkliņš voor M. Vušurović Riga
Opstellingen CSKA Sofia - Riga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing CSKA Sofia - Riga

CSKA Sofia en Riga spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Zebec en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Sofia en Riga elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Sofia 0
Winst Riga 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Sofia - Riga Opstelling CSKA Sofia Opstelling Riga Live CSKA Sofia - Riga Live CSKA Sofia - Riga kijken CSKA Sofia - Riga kijken Live CSKA Sofia - Riga stream CSKA Sofia - Riga Fox Sports Nabeschouwing CSKA Sofia - Riga Uitslag CSKA Sofia - Riga Statistieken CSKA Sofia - Riga Europa League 2018/2019 CSKA Sofia - Riga wedden CSKA Sofia - Riga gokken CSKA Sofia - Riga Unibet