Nabeschouwing DAC - Dinamo Minsk (1-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt DAC het donderdag 26 juli 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna in Dunajská Streda.

Via de DAC - Dinamo Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DAC - Dinamo Minsk (1-3)

Het Europa League duel tussen DAC en Dinamo Minsk is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 1-3 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door R. Begunov, waarmee Dinamo Minsk met 0-1 de leiding nam. In de 39e minuut kreeg M. Šimčák van Dunajská Streda voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dunajská Streda de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Dunajská Streda vervolgens op 1-1. Het was E. Pačinda die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

In de 77e minuut was het Dinamo Minsk dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Makas. Na 94 minuten werd de voorsprong voor Dinamo Minsk vergroot nadat U. Nikolić de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Dinamo Minsk.

LIVE DAC - Dinamo Minsk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DAC - Dinamo Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor V. Khvashchinskiy Dinamo Minsk
24' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt R. Begunov Dinamo Minsk 0-1
33' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor M. Šimčák Dunajská Streda
39' Tweede gele kaart Dunajská Streda Tweede gele kaart voor M. Šimčák Dunajská Streda
42' Wissel Dunajská Streda Wissel E. Davis voor C. Herc Dunajská Streda
45' Penalty Dunajská Streda Penalty E. Pačinda Dunajská Streda 1-1
61' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Gurenko voor V. Khvashchinskiy Dinamo Minsk
65' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor Z. Kalmár Dunajská Streda
68' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor A. Gurenko Dinamo Minsk
71' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Makas voor F. Ivanov Dinamo Minsk
74' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Vida voor Z. Kalmár Dunajská Streda
77' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt A. Makas met assist van R. Begunov Dinamo Minsk 1-2
81' Wissel Dinamo Minsk Wissel D. Trebotić voor A. Korzun Dinamo Minsk
87' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Tretyakov voor K. Vida Dunajská Streda
94' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt U. Nikolić met assist van A. Gurenko Dinamo Minsk 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting DAC - Dinamo Minsk
Opstellingen DAC - Dinamo Minsk
De opstellingen van DAC en Dinamo Minsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat DAC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Minsk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.