Nabeschouwing DAC - Dinamo Tbilisi (1-1) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt DAC het donderdag 12 juli 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna in Dunajská Streda.

Via de DAC - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DAC - Dinamo Tbilisi (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen DAC en Dinamo Tbilisi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. Zivzivadze, waarmee Dinamo Tbilisi met 0-1 de leiding nam. DAC kwam na 31 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Bayo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken DAC - Dinamo Tbilisi
Goals
1
1
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
103
81
Gevaarlijke aanvallen
71
31
Corners
10
1
Wissels
3
3
LIVE DAC - Dinamo Tbilisi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DAC - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt B. Zivzivadze met assist van O. Kiteishvili Dinamo Tbilisi 0-1
31' Doelpunt DAC Doelpunt V. Bayo met assist van E. Pačinda DAC 1-1
46' Wissel DAC Wissel Z. Kalmár voor M. Šimčák DAC
46' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Ergemlidze voor G. Ivanishvili Dinamo Tbilisi
54' Gele kaart DAC Gele kaart voor V. Bayo DAC
67' Wissel DAC Wissel M. Tretyakov voor K. Vida DAC
73' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Vatsadze voor B. Zivzivadze Dinamo Tbilisi
79' Wissel DAC Wissel M. Divković voor E. Pačinda DAC
81' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel B. Kardava voor A. Shulaia Dinamo Tbilisi
91' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor D. Buliskeria Dinamo Tbilisi
Opstellingen DAC - Dinamo Tbilisi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing DAC - Dinamo Tbilisi

DAC en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DAC en Dinamo Tbilisi elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst DAC 0
Winst Dinamo Tbilisi 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
DAC - Dinamo Tbilisi Opstelling DAC Opstelling Dinamo Tbilisi Live DAC - Dinamo Tbilisi Live DAC - Dinamo Tbilisi kijken DAC - Dinamo Tbilisi kijken Live DAC - Dinamo Tbilisi stream DAC - Dinamo Tbilisi Fox Sports Nabeschouwing DAC - Dinamo Tbilisi Uitslag DAC - Dinamo Tbilisi Statistieken DAC - Dinamo Tbilisi Europa League 2018/2019 DAC - Dinamo Tbilisi wedden DAC - Dinamo Tbilisi gokken DAC - Dinamo Tbilisi Unibet