Nabeschouwing DAC - Dinamo Tbilisi (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt DAC het donderdag 12 juli 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna in Dunajská Streda.

Via de DAC - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DAC - Dinamo Tbilisi (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen DAC en Dinamo Tbilisi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. Zivzivadze, waarmee Dinamo Tbilisi met 0-1 de leiding nam. Dunajská Streda kwam na 31 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Bayo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE DAC - Dinamo Tbilisi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DAC - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt B. Zivzivadze met assist van O. Kiteishvili Dinamo Tbilisi 0-1
31' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt V. Bayo met assist van E. Pačinda Dunajská Streda 1-1
46' Wissel Dunajská Streda Wissel Z. Kalmár voor M. Šimčák Dunajská Streda
46' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Ergemlidze voor G. Ivanishvili Dinamo Tbilisi
54' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor V. Bayo Dunajská Streda
67' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Tretyakov voor K. Vida Dunajská Streda
73' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Vatsadze voor B. Zivzivadze Dinamo Tbilisi
79' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Divković voor E. Pačinda Dunajská Streda
81' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel B. Kardava voor A. Shulaia Dinamo Tbilisi
91' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor D. Buliskeria Dinamo Tbilisi
Video hoogtepunten en samenvatting DAC - Dinamo Tbilisi
Opstellingen DAC - Dinamo Tbilisi

Voorbeschouwing DAC - Dinamo Tbilisi

DAC en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DAC en Dinamo Tbilisi elkaar treffen in de Europa League.