Nabeschouwing Derry City - Dinamo Minsk (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Derry City het donderdag 12 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Brandywell Stadium in Londonderry.

Via de Derry City - Dinamo Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derry City - Dinamo Minsk (0-2)

Het Europa League duel tussen Derry City en Dinamo Minsk is onder leiding van scheidsrechter Nikola Popov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Minsk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van N. Galović. Dinamo Minsk vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Khvashchinskiy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut kreeg C. McDermott van Derry City voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Derry City de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dinamo Minsk.

LIVE Derry City - Dinamo Minsk 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derry City - Dinamo Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt N. Galović met assist van A. Gurenko Dinamo Minsk 0-1
6' Wissel Derry City Wissel Rory Hale voor Rory Hale Derry City
26' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor Y. Ostroukh Dinamo Minsk
29' Wissel Dinamo Minsk Wissel F. Ivanov voor N. Kaplenko Dinamo Minsk
45' Gele kaart Derry City Gele kaart voor A. Splaine Derry City
51' Gele kaart Derry City Gele kaart voor Rory Hale Derry City
56' Gele kaart Derry City Gele kaart voor C. McDermott Derry City
60' Wissel Derry City Wissel R. Patterson voor A. Roy Derry City
64' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt V. Khvashchinskiy met assist van F. Ivanov Dinamo Minsk 0-2
66' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Solovey voor V. Khvashchinskiy Dinamo Minsk
77' Wissel Dinamo Minsk Wissel R. Begunov voor Y. Ostroukh Dinamo Minsk
78' Wissel Derry City Wissel G. Peers voor B. Fisk Derry City
81' Tweede gele kaart Derry City Tweede gele kaart voor C. McDermott Derry City
Video hoogtepunten en samenvatting Derry City - Dinamo Minsk
Opstellingen Derry City - Dinamo Minsk

Voorbeschouwing Derry City - Dinamo Minsk

Derry City en Dinamo Minsk spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Popov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Derry City en Dinamo Minsk elkaar treffen in de Europa League.