Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - DAC (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Tbilisi het donderdag 19 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen DAC. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Dinamo Tbilisi - DAC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - DAC (1-2)

Het Europa League duel tussen Dinamo Tbilisi en DAC is onder leiding van scheidsrechter Dimitar Meckarovski geëindigd in een 1-2 overwinning voor DAC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door B. Zivzivadze, waarmee Dinamo Tbilisi met 1-0 de leiding nam. Dunajská Streda kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Bayo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette V. Bayo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dunajská Streda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dimitar Meckarovski, waardoor DAC een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Dinamo Tbilisi - DAC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tbilisi - DAC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt B. Zivzivadze met assist van N. Ninua Dinamo Tbilisi 1-0
57' Wissel Dunajská Streda Wissel Z. Kalmár voor E. Davis Dunajská Streda
60' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor M. Ljubičić Dunajská Streda
67' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor V. Bayo Dunajská Streda
72' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Vida voor M. Ljubičić Dunajská Streda
74' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Vatsadze voor B. Zivzivadze Dinamo Tbilisi
77' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor L. Lochoshvili Dinamo Tbilisi
80' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Tretyakov voor K. Vida Dunajská Streda
86' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt V. Bayo met assist van C. Herc Dunajská Streda 1-1
88' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Ivanishvili voor M. Ergemlidze Dinamo Tbilisi
93' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor M. Vida Dunajská Streda
94' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt V. Bayo met assist van Z. Kalmár Dunajská Streda 1-2
98' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor O. Kiteishvili Dinamo Tbilisi
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Tbilisi - DAC
Opstellingen Dinamo Tbilisi - DAC
De opstellingen van Dinamo Tbilisi en DAC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Tbilisi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en DAC zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.