Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Fenerbahçe (4-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 20 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Fenerbahçe (4-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 4-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door I. Šunjić, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Hajrović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Fenerbahçe de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Neustädter.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Dinamo Zagreb vergroot nadat I. Hajrović de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 60e minuut wist Daniel Olmo namens Dinamo Zagreb de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Pawson en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - Fenerbahçe 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt I. Šunjić met assist van M. Gavranović Dinamo Zagreb 1-0
27' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt I. Hajrović met assist van M. Gavranović Dinamo Zagreb 2-0
44' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
47' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt R. Neustädter met assist van M. Topal Fenerbahçe 2-1
57' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt I. Hajrović met assist van Daniel Olmo Dinamo Zagreb 3-1
60' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Daniel Olmo met assist van P. Stojanović Dinamo Zagreb 4-1
63' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İ. Köybaşı Fenerbahçe
64' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Gojak Dinamo Zagreb
64' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Alıcı voor A. Chahechouhe Fenerbahçe
65' Wissel Fenerbahçe Wissel Jaílson voor Y. Benzia Fenerbahçe
69' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Elmas Fenerbahçe
76' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Kądzior voor M. Oršić Dinamo Zagreb
77' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Šunjić Dinamo Zagreb
80' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Slimani voor A. Potuk Fenerbahçe
81' Wissel Dinamo Zagreb Wissel T. Doumbia voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
85' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Budimir voor M. Gavranović Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Fenerbahçe
Opstellingen Dinamo Zagreb - Fenerbahçe
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.