Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Viktoria Pilsen (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 21 februari 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 21 februari 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen.

Via de Dinamo Zagreb - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Viktoria Pilsen (3-0)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 3-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Oršić, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Dilaver op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Zagreb, waarmee B. Petković zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 87e minuut moest Viktoria Plzeň verder met een man minder, nadat D. Limberský een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Istvan Kovacs, waardoor Dinamo Zagreb een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Dinamo Zagreb - Viktoria Pilsen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Oršić met assist van B. Petković Dinamo Zagreb 1-0
31' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
33' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
34' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt E. Dilaver met assist van I. Hajrović Dinamo Zagreb 2-0
39' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor E. Dilaver Dinamo Zagreb
57' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Bakoš voor T. Hořava Viktoria Plzeň
61' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Bakoš Viktoria Plzeň
67' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Chorý voor J. Beauguel Viktoria Plzeň
67' Wissel Dinamo Zagreb Wissel N. Moro voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
73' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt B. Petković met assist van M. Oršić Dinamo Zagreb 3-0
74' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Řezník voor M. Havel Viktoria Plzeň
86' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Leovac Dinamo Zagreb
87' Tweede gele kaart Viktoria Plzeň Tweede gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
87' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor T. Chorý Viktoria Plzeň
88' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor M. Oršić Dinamo Zagreb
91' Wissel Dinamo Zagreb Wissel K. Andrić voor B. Petković Dinamo Zagreb
95' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Daniel Olmo Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Viktoria Pilsen
Opstellingen Dinamo Zagreb - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.