Nabeschouwing Dundalk - AEK Larnaca (0-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dundalk het donderdag 26 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Oriel Park in Dundalk.

Via de Dundalk - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundalk - AEK Larnaca (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Dundalk en AEK Larnaca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Dundalk en AEK Larnaca gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Harald Lechner niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Dundalk - AEK Larnaca 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundalk - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Massey Dundalk
36' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Igor Carioca AEK Larnaca
47' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Cleary Dundalk
59' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor H. Hevel AEK Larnaca
62' Wissel AEK Larnaca Wissel Tete voor Joan Tomás AEK Larnaca
67' Wissel Dundalk Wissel P. McEleney voor J. McGrath Dundalk
73' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor P. Hoban Dundalk
80' Wissel Dundalk Wissel D. Jarvis voor D. Massey Dundalk
83' Wissel AEK Larnaca Wissel Nacho Cases voor Jorge AEK Larnaca
84' Wissel Dundalk Wissel R. Murray voor D. Connolly Dundalk
84' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor M. Duffy Dundalk
90' Wissel AEK Larnaca Wissel O. Roushias voor A. Giannou AEK Larnaca
Video hoogtepunten en samenvatting Dundalk - AEK Larnaca
Opstellingen Dundalk - AEK Larnaca
De opstellingen van Dundalk en AEK Larnaca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundalk gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AEK Larnaca zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.