Nabeschouwing Dynamo Kiev - Astana (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dynamo Kiev het donderdag 20 september 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in NSK Olimpijs'kyj in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Astana (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Astana geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door V. Tsygankov, waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. Astana kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Aničić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette D. Harmash zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dynamo Kyiv de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Astana nadat R. Murtazayev in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Dynamo Kiev - Astana 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Tsygankov met assist van V. Buyalskyy Dynamo Kyiv 1-0
21' Doelpunt Astana Doelpunt M. Aničić met assist van J. Kabananga Astana 1-1
43' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor M. Burda Dynamo Kyiv
47' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt D. Harmash met assist van B. Verbič Dynamo Kyiv 2-1
79' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Duelund voor D. Harmash Dynamo Kyiv
80' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor R. Almeyda Astana
81' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor N. Rusyn Dynamo Kyiv
82' Wissel Astana Wissel R. Janga voor J. Kabananga Astana
88' Wissel Astana Wissel R. Murtazayev voor M. Tomasov Astana
90' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Moroziuk voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
92' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Shepelev voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
95' Doelpunt Astana Doelpunt R. Murtazayev met assist van Pedro Henrique Astana 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Astana
Opstellingen Dynamo Kiev - Astana
De opstellingen van Dynamo Kiev en Astana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Astana zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Astana

Dynamo Kiev en Astana spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Astana elkaar treffen in de Europa League.