Nabeschouwing Dynamo Kiev - Rennes (3-1) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Dynamo Kiev het donderdag 8 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in NSK Olimpijs'kyj in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Rennes (3-1)

Het Europa League duel tussen Dynamo Kiev en Rennes is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door B. Verbič, waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. Dynamo Kyiv vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Mykolenko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Dynamo Kyiv, waarmee M. Shaparenko zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed T. Siebatcheu iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rennes werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Rennes echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Dynamo Kiev.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Rennes
Goals
3
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
117
101
Gevaarlijke aanvallen
28
46
Passes
472
393
Overtredingen
11
18
Buitenspel
1
1
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Dynamo Kiev - Rennes 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt B. Verbič met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 1-0
29' Gele kaart Rennes Gele kaart voor G. Nyamsi Rennes
32' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traoré Rennes
46' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor H. Traoré Rennes
55' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Lea Siliki Rennes
68' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Mykolenko met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 2-0
71' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor I. Sarr Rennes
72' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt M. Shaparenko met assist van V. Mykolenko Dynamo Kyiv 3-0
74' Wissel Rennes Wissel J. Gelin voor G. Nyamsi Rennes
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel S. Sydorchuk voor Tchê Tchê Dynamo Kyiv
89' Doelpunt Rennes Doelpunt T. Siebatcheu met assist van M. Niang Rennes 3-1
90' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Supriaha voor B. Verbič Dynamo Kyiv
92' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Duelund voor M. Shaparenko Dynamo Kyiv
Opstellingen Dynamo Kiev - Rennes
De opstellingen van Dynamo Kiev en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Rennes

Dynamo Kiev en Rennes spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Rennes elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Dynamo Kiev 0
Winst Rennes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dynamo Kiev op een 2e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dynamo Kiev - Rennes Opstelling Dynamo Kiev Opstelling Rennes Live Dynamo Kiev - Rennes Live Dynamo Kiev - Rennes kijken Dynamo Kiev - Rennes kijken Live Dynamo Kiev - Rennes stream Dynamo Kiev - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Dynamo Kiev - Rennes Uitslag Dynamo Kiev - Rennes Statistieken Dynamo Kiev - Rennes Europa League 2018/2019 Dynamo Kiev - Rennes wedden Dynamo Kiev - Rennes gokken Dynamo Kiev - Rennes Unibet