Nabeschouwing Engordany - Folgore (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 28 juni 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Engordany het donderdag 28 juni 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Folgore. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Comunal d'Andorra la Vella in Andorra la Vella.

Via de Engordany - Folgore live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engordany - Folgore (2-1)

Het Europa League duel tussen Engordany en Folgore is onder leiding van scheidsrechter Kári Jóannesarson á Høvdanum geëindigd in een 2-1 overwinning voor Engordany. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door C. Cellay, waarmee Engordany met 1-0 de leiding nam. Folgore kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van U. Semeraro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette Miguel Ruiz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Engordany de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kári Jóannesarson á Høvdanum, waardoor Engordany een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Engordany - Folgore 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engordany - Folgore teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Jesús Coca Engordany
39' Doelpunt Engordany Doelpunt C. Cellay Engordany 1-0
66' Wissel Folgore Wissel U. Semeraro voor L. Dormi Folgore
67' Wissel Engordany Wissel Fabio Alves voor W. Wagner Engordany
72' Doelpunt Folgore Doelpunt U. Semeraro Folgore 1-1
86' Gele kaart Folgore Gele kaart voor L. Bezzi Folgore
86' Doelpunt Engordany Doelpunt Miguel Ruiz Engordany 2-1
87' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Miguel Ruiz Engordany
87' Wissel Engordany Wissel S. Varela voor Sebastià Gómez Engordany
89' Gele kaart Folgore Gele kaart voor A. Nucci Folgore
90' Gele kaart Engordany Gele kaart voor L. Touré Engordany
Video hoogtepunten en samenvatting Engordany - Folgore
Opstellingen Engordany - Folgore

Voorbeschouwing Engordany - Folgore

Engordany en Folgore spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kári Jóannesarson á Høvdanum en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Engordany en Folgore elkaar treffen in de Europa League.