Nabeschouwing Engordany - Kairat (0-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Engordany het donderdag 12 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Comunal d'Andorra la Vella in Andorra la Vella.

Via de Engordany - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engordany - Kairat (0-3)

Het Europa League duel tussen Engordany en Kairat is onder leiding van scheidsrechter Iwan Griffith geëindigd in een 0-3 overwinning voor Kairat. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van W. Wagner zette Kairat op een 0-1 voorsprong in de 5e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 25e minuut voor dat Kairat via B. Islamkhan op 0-2 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was M. Eppel van Kairat die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Iwan Griffith, waardoor Kairat een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Engordany - Kairat
LIVE Engordany - Kairat 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engordany - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Eigen doelpunt Kairat Eigen doelpunt W. Wagner Kairat 0-1
25' Gele kaart Engordany Gele kaart voor C. Cellay Engordany
25' Penalty Kairat Penalty B. Islamkhan Kairat 0-2
48' Gele kaart Kairat Gele kaart voor N. Alip Kairat
58' Wissel Kairat Wissel M. Eppel voor A. Eseola Kairat
62' Wissel Engordany Wissel Fligiamonte voor Fabio Alves Engordany
63' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Mario Spano Engordany
66' Wissel Kairat Wissel V. Shvyrev voor Isael Kairat
72' Gele kaart Kairat Gele kaart voor Kairat
74' Wissel Engordany Wissel Luigi San Nicola voor W. Wagner Engordany
79' Gele kaart Kairat Gele kaart voor G. Zhukov Kairat
90' Wissel Engordany Wissel Rodrigo Guida voor L. Touré Engordany
90' Doelpunt Kairat Doelpunt M. Eppel met assist van Á. Elek Kairat 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Engordany - Kairat
Opstellingen Engordany - Kairat

Voorbeschouwing Engordany - Kairat

Engordany en Kairat spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iwan Griffith en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Engordany en Kairat elkaar treffen in de Europa League.