Nabeschouwing FCSB - Hajduk Split (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt FCSB het donderdag 16 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Hajduk Split (2-1)

Het Europa League duel tussen FCSB en Hajduk Split is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-1 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 53 minuten. H. Gnohéré maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FCSB vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Hajduk Split kwam in de 82e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Said, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette H. Gnohéré zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FCSB de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor FCSB een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FCSB - Hajduk Split 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel FCSB Wissel D. Nedelcu voor L. Filip FCSB
46' Gele kaart FCSB Gele kaart voor F. Tănase FCSB
46' Wissel FCSB Wissel O. Moruţan voor F. Tănase FCSB
49' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor H. Barry Hajduk Split
53' Penalty FCSB Penalty H. Gnohéré FCSB 1-0
56' Wissel Hajduk Split Wissel Jairo voor S. Jurić Hajduk Split
59' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor M. Ivanovski Hajduk Split
59' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Borja López Hajduk Split
65' Wissel Hajduk Split Wissel Á. Gyurcsó voor Borja López Hajduk Split
73' Wissel Hajduk Split Wissel M. Šego voor M. Ivanovski Hajduk Split
75' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor M. Šego Hajduk Split
79' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor M. Caktaš Hajduk Split
82' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt A. Said met assist van M. Šego Hajduk Split 1-1
83' Wissel FCSB Wissel R. Rusescu voor M. Pintilii FCSB
86' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Junior Maranhão FCSB
93' Doelpunt FCSB Doelpunt H. Gnohéré met assist van R. Benzar FCSB 2-1
95' Gele kaart FCSB Gele kaart voor R. Benzar FCSB
95' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor S. Vucur Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Hajduk Split
Opstellingen FCSB - Hajduk Split
De opstellingen van FCSB en Hajduk Split zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FCSB gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hajduk Split zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.