Nabeschouwing FCSB - Rudar Velenje (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt FCSB het donderdag 2 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rudar Velenje. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Rudar Velenje live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Rudar Velenje (4-0)

Het Europa League duel tussen FCSB en Rudar Velenje is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 4-0 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. F. Tănase maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FCSB vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. FCSB vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Moruţan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van FCSB, waarmee F. Coman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FCSB in de 93e minuut, nadat D. Benzar de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor FCSB.

LIVE FCSB - Rudar Velenje 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Rudar Velenje teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Rudar Gele kaart voor D. Kašnik Rudar
22' Penalty FCSB Penalty F. Tănase FCSB 1-0
30' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Junior Maranhão FCSB
34' Gele kaart FCSB Gele kaart voor M. Bălașa FCSB
45' Gele kaart FCSB Gele kaart voor F. Tănase FCSB
46' Wissel FCSB Wissel H. Gnohéré voor F. Tănase FCSB
48' Gele kaart Rudar Gele kaart voor D. Muić Rudar
49' Doelpunt FCSB Doelpunt O. Moruţan FCSB 2-0
52' Wissel Rudar Wissel D. Parfitt-Williams voor M. Šantek Rudar
56' Wissel Rudar Wissel A. Kamara voor V. Šimunac Rudar
59' Wissel FCSB Wissel K. Qaka voor M. Pintilii FCSB
62' Wissel Rudar Wissel D. Trifkovič voor A. Solomun Rudar
68' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Coman met assist van A. Jakoliš FCSB 3-0
74' Wissel FCSB Wissel D. Benzar voor F. Coman FCSB
76' Gele kaart Rudar Gele kaart voor I. Vasiljević Rudar
93' Doelpunt FCSB Doelpunt D. Benzar FCSB 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Rudar Velenje
Opstellingen FCSB - Rudar Velenje

Voorbeschouwing FCSB - Rudar Velenje

FCSB en Rudar Velenje spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FCSB en Rudar Velenje in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FCSB. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FCSB favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rudar Velenje slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.