Nabeschouwing Fenerbahçe - Dinamo Zagreb (0-0) || Europa League

Donderdag 29 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Fenerbahçe het donderdag 29 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Dinamo Zagreb (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Dinamo Zagreb geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Fenerbahçe dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Dinamo Zagreb kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Schörgenhofer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Dinamo Zagreb
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
160
88
Gevaarlijke aanvallen
90
31
Passes
603
304
Overtredingen
10
21
Buitenspel
3
2
Corners
7
1
Wissels
0
3
LIVE Fenerbahçe - Dinamo Zagreb 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Frey Fenerbahçe
36' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Ademi Dinamo Zagreb
39' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Isla Fenerbahçe
44' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Rrahmani Dinamo Zagreb
59' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor R. Neustädter Fenerbahçe
62' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Petković voor M. Gavranović Dinamo Zagreb
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Šunjić voor M. Oršić Dinamo Zagreb
88' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Šunjić Dinamo Zagreb
91' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Kądzior voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
94' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Elmas Fenerbahçe
Opstellingen Fenerbahçe - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Fenerbahçe en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Phillip Cocu
Formatie 4-1-4-1
Coach Nenad Bjelica
Wissels Dinamo Zagreb
# Speler Pos.
1 Daniel Zagorac K
55 Dino Perić V
22 Marin Leovac V
34 Ivan Šunjić M
21 Bruno Petković A
16 Mario Šitum A
92 Damian Kądzior A
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Dinamo Zagreb

Fenerbahçe en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Dinamo Zagreb elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Dinamo Zagreb 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 2e positie staat, terwijl we Dinamo Zagreb terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fenerbahçe - Dinamo Zagreb Opstelling Fenerbahçe Opstelling Dinamo Zagreb Live Fenerbahçe - Dinamo Zagreb Live Fenerbahçe - Dinamo Zagreb kijken Fenerbahçe - Dinamo Zagreb kijken Live Fenerbahçe - Dinamo Zagreb stream Fenerbahçe - Dinamo Zagreb Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Dinamo Zagreb Uitslag Fenerbahçe - Dinamo Zagreb Statistieken Fenerbahçe - Dinamo Zagreb Europa League 2018/2019 Fenerbahçe - Dinamo Zagreb wedden Fenerbahçe - Dinamo Zagreb gokken Fenerbahçe - Dinamo Zagreb Unibet