Nabeschouwing Fola Esch - Genk (1-4) || Europa League 2018/2019

Woensdag 1 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Fola Esch het woensdag 1 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Fola Esch - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fola Esch - Genk (1-4)

Het Europa League duel tussen Fola Esch en Genk is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 1-4 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door E. Zhegrova, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Genk vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Heynen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee Z. Gano zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 61 minuten deed S. Bensi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Fola Esch werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 63e minuut wist E. Zhegrova namens Genk de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Filip Glova en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Genk.

LIVE Fola Esch - Genk 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fola Esch - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Genk Doelpunt E. Zhegrova met assist van J. Piotrowski Genk 0-1
16' Doelpunt Genk Doelpunt B. Heynen met assist van J. Piotrowski Genk 0-2
56' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor J. Klein Fola Esch
59' Doelpunt Genk Doelpunt Z. Gano met assist van E. Zhegrova Genk 0-3
61' Doelpunt Fola Esch Doelpunt S. Bensi met assist van D. Sinani Fola Esch 1-3
63' Doelpunt Genk Doelpunt E. Zhegrova Genk 1-4
66' Wissel Fola Esch Wissel C. Kocur voor M. Kirch Fola Esch
66' Wissel Genk Wissel N. Karelis voor B. Heynen Genk
77' Wissel Fola Esch Wissel G. Mura voor J. Klein Fola Esch
83' Wissel Fola Esch Wissel Lucas Raposo voor S. Bensi Fola Esch
Video hoogtepunten en samenvatting Fola Esch - Genk
Opstellingen Fola Esch - Genk
De opstellingen van Fola Esch en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fola Esch gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.