Nabeschouwing Genk - Sarpsborg 08 (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Genk het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sarpsborg 08. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Sarpsborg 08 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Sarpsborg 08 (4-0)

Het Europa League duel tussen Genk en Sarpsborg 08 is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 4-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Genk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Z. Gano. Genk vergrootte in de 5e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Paintsil op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee S. Berge zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Genk in de 67e minuut, nadat J. Aidoo de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Genk.

LIVE Genk - Sarpsborg 08 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Sarpsborg 08 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Genk Doelpunt Z. Gano met assist van S. Berge Genk 1-0
5' Doelpunt Genk Doelpunt J. Paintsil met assist van Pozuelo Genk 2-0
28' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Uronen Genk
56' Wissel Sarpsborg 08 Wissel A. Askar voor J. Thomassen Sarpsborg 08
62' Wissel Sarpsborg 08 Wissel J. Larsen voor R. Muhammed Sarpsborg 08
64' Doelpunt Genk Doelpunt S. Berge met assist van Z. Gano Genk 3-0
65' Wissel Genk Wissel R. Malinovskiy voor Pozuelo Genk
67' Doelpunt Genk Doelpunt J. Aidoo met assist van R. Malinovskiy Genk 4-0
75' Wissel Genk Wissel B. Nastić voor J. Uronen Genk
80' Wissel Genk Wissel D. NDongala voor L. Trossard Genk
82' Wissel Sarpsborg 08 Wissel K. Larsen voor O. Halvorsen Sarpsborg 08
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Sarpsborg 08
Opstellingen Genk - Sarpsborg 08
De opstellingen van Genk en Sarpsborg 08 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sarpsborg 08 zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.