Nabeschouwing Honvéd - Rabotnicki (4-0) || Europa League 2018/2019

Dinsdag 17 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Honvéd het dinsdag 17 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rabotnicki. De wedstrijd wordt gespeeld in Bozsik Stadion in Budapest.

Via de Honvéd - Rabotnicki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honvéd - Rabotnicki (4-0)

Het Europa League duel tussen Honvéd en Rabotnicki is onder leiding van scheidsrechter Marius Ionuț Avram geëindigd in een 4-0 overwinning voor Honvéd. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door F. Holender, waarmee Honvéd met 1-0 de leiding nam. Honvéd vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Holender op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut moest Rabotnicki verder met een man minder nadat S. Herrera een rode kaart had gekregen.

Danilo zette Honvéd even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Marius Ionuț Avram toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Honvéd geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Danilo.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Honvéd.

LIVE Honvéd - Rabotnicki 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honvéd - Rabotnicki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Honvéd Doelpunt F. Holender Honvéd 1-0
16' Doelpunt Honvéd Doelpunt F. Holender met assist van D. Gazdag Honvéd 2-0
20' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor E. Uzoma Honvéd
23' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor D. Mitrevski Rabotnicki
51' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor B. Batik Honvéd
61' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor O. Stjepanovikj Rabotnicki
62' Rode kaart Rabotnicki Rode kaart voor S. Herrera Rabotnicki
63' Penalty Honvéd Penalty Danilo Honvéd 3-0
68' Wissel Honvéd Wissel T. Kukoč voor E. Uzoma Honvéd
70' Wissel Rabotnicki Wissel G. Charles voor N. Sharkoski Rabotnicki
70' Wissel Rabotnicki Wissel F. Petkovski voor P. Petkovski Rabotnicki
77' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor L. Najdovski Rabotnicki
78' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor F. Holender Honvéd
84' Wissel Honvéd Wissel D. Lukacs voor F. Holender Honvéd
84' Doelpunt Honvéd Doelpunt Danilo Honvéd 4-0
86' Wissel Honvéd Wissel N. Kovács voor G. Nagy Honvéd
Video hoogtepunten en samenvatting Honvéd - Rabotnicki
Opstellingen Honvéd - Rabotnicki
De opstellingen van Honvéd en Rabotnicki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Honvéd gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rabotnicki zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.