Nabeschouwing Irtysh - Trakai (0-1) || Europa League

Donderdag 19 juli 2018 - 17:00 uur

In de Europa League neemt Irtysh het donderdag 19 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Trakai. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Pavlodar.

Via de Irtysh - Trakai live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Irtysh - Trakai (0-1)

Het Europa League duel tussen Irtysh en Trakai is onder leiding van scheidsrechter Luca Barbeno geëindigd in een 0-1 overwinning voor Trakai. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Čyžas, waarmee Trakai met 0-1 de leiding nam. Irtysh kwam na 30 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-1 stand in het voordeel van Trakai.

Wedstrijdstatistieken Irtysh - Trakai
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
20
4
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
84
63
Gevaarlijke aanvallen
60
23
Corners
6
1
Wissels
2
3
LIVE Irtysh - Trakai 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Irtysh - Trakai teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Trakai Doelpunt S. Čyžas met assist van D. Bilyaletdinov Trakai 0-1
22' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor K. Shestakov Irtysh
30' Gele kaart Trakai Gele kaart voor Trakai
30' Doelpunt Irtysh Doelpunt Irtysh 1-1
65' Wissel Irtysh Wissel A. Smailov voor Fonseca Irtysh
70' Wissel Trakai Wissel V. Jeriomenko voor K. Ntika Trakai
73' Wissel Trakai Wissel A. Levsin voor S. Čyžas Trakai
75' Wissel Irtysh Wissel V. Vomenko voor D. Shmidt Irtysh
86' Wissel Trakai Wissel R. Gedminas voor D. Kazlauskas Trakai
Opstellingen Irtysh - Trakai
De opstellingen van Irtysh en Trakai zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Irtysh gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Trakai zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Oyrat Saduov
Wissels Irtysh
# Speler Pos.
12 K
65 Adrian Avrămia V
22 Kirill Shestakov V
57 Artyom Popov M
91 Madyar Ramazanov M
11 Vladimir Vomenko M
Formatie 4-3-3
Coach José Antonio Vicuña Ochandorena
Voorbeschouwing Irtysh - Trakai

Irtysh en Trakai spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Barbeno en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Irtysh en Trakai elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Irtysh 0
Winst Trakai 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Irtysh - Trakai Opstelling Irtysh Opstelling Trakai Live Irtysh - Trakai Live Irtysh - Trakai kijken Irtysh - Trakai kijken Live Irtysh - Trakai stream Irtysh - Trakai Fox Sports Nabeschouwing Irtysh - Trakai Uitslag Irtysh - Trakai Statistieken Irtysh - Trakai Europa League 2018/2019 Irtysh - Trakai wedden Irtysh - Trakai gokken Irtysh - Trakai Unibet