Nabeschouwing Kairat - AZ (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 17:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Kairat het donderdag 26 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Almaty.

Via de Kairat - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kairat - AZ (2-0)

Het Europa League duel tussen Kairat en AZ is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kairat. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Eseola, waarmee Kairat met 1-0 de leiding nam. Kairat vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Eseola op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kairat.

LIVE Kairat - AZ 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kairat - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Kairat Doelpunt A. Eseola Kairat 1-0
16' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Eseola Kairat
42' Gele kaart AZ Gele kaart voor P. Hatzidiakos AZ
50' Doelpunt Kairat Doelpunt A. Eseola met assist van Isael Kairat 2-0
55' Gele kaart Kairat Gele kaart voor B. Islamkhan Kairat
72' Wissel AZ Wissel I. Bel Hassani voor M. Boadu AZ
78' Wissel Kairat Wissel M. Eppel voor A. Eseola Kairat
81' Gele kaart Kairat Gele kaart voor G. Suyumbayev Kairat
85' Wissel Kairat Wissel M. Paragulgov voor I. Kuat Kairat
87' Gele kaart AZ Gele kaart voor AZ
91' Wissel Kairat Wissel G. Zhukov voor A. Arshavin Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Kairat - AZ
Opstellingen Kairat - AZ
De opstellingen van Kairat en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kairat gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.