Nabeschouwing Kopenhagen - Bordeaux (0-1) || Europa League

Donderdag 13 december 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Kopenhagen het donderdag 13 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Bordeaux (0-1)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door J. Briand, waarmee Bordeaux met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bordeaux uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Bordeaux
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
8
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
154
98
Gevaarlijke aanvallen
60
20
Passes
664
412
Overtredingen
15
16
Buitenspel
2
3
Corners
8
4
Wissels
3
2
LIVE Kopenhagen - Bordeaux 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Wissel København Wissel S. Papagiannopoulos voor A. Bjelland København
22' Gele kaart København Gele kaart voor R. Skov København
25' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Briand Bordeaux
29' Gele kaart København Gele kaart voor R. Falk København
60' Wissel Bordeaux Wissel Y. Karamoh voor A. Cornelius Bordeaux
61' Wissel Bordeaux Wissel F. Kamano voor N. de Préville Bordeaux
62' Wissel København Wissel P. Bengtsson voor N. Boilesen København
73' Wissel København Wissel J. Greguš voor R. Falk København
74' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Briand met assist van Y. Karamoh Bordeaux 0-1
Opstellingen Kopenhagen - Bordeaux
De opstellingen van Kopenhagen en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Kopenhagen - Bordeaux

Kopenhagen en Bordeaux spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kopenhagen en Bordeaux elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Kopenhagen 0
Winst Bordeaux 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kopenhagen op een 3e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kopenhagen - Bordeaux Opstelling Kopenhagen Opstelling Bordeaux Live Kopenhagen - Bordeaux Live Kopenhagen - Bordeaux kijken Kopenhagen - Bordeaux kijken Live Kopenhagen - Bordeaux stream Kopenhagen - Bordeaux Fox Sports Nabeschouwing Kopenhagen - Bordeaux Uitslag Kopenhagen - Bordeaux Statistieken Kopenhagen - Bordeaux Europa League 2018/2019 Kopenhagen - Bordeaux wedden Kopenhagen - Bordeaux gokken Kopenhagen - Bordeaux Unibet