Nabeschouwing Kopenhagen - KuPS (1-1) || Europa League

Donderdag 19 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League neemt Kopenhagen het donderdag 19 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KuPS. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - KuPS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - KuPS (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Kopenhagen en KuPS geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door R. Karjalainen, waarmee KuPS met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Vavro in de 81e minuut zorgde er even later voor dat København weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - KuPS
Goals
1
1
LIVE Kopenhagen - KuPS 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - KuPS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Gele kaart KuPS Gele kaart voor L. Rexhepi KuPS
61' Wissel KuPS Wissel R. Karjalainen voor Rangel KuPS
70' Wissel København Wissel R. Skov voor Kenan København
71' Wissel København Wissel P. Ankersen voor M. Rasmussen København
72' Wissel KuPS Wissel A. Purje voor J. Mäkelä KuPS
75' Doelpunt KuPS Doelpunt R. Karjalainen met assist van I. Niskanen KuPS 0-1
81' Penalty København Penalty D. Vavro København 1-1
82' Gele kaart København Gele kaart voor D. Vavro København
94' Wissel København Wissel A. Bjelland voor R. Falk København
Opstellingen Kopenhagen - KuPS
De opstellingen van Kopenhagen en KuPS zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en KuPS zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Ståle Solbakken
Wissels Kopenhagen
# Speler Pos.
1 Stephan Maigaard Andersen K
27 Michael Lüftner V
3 Pierre Bengtsson V
5 Andreas Bjelland V
26 Carlo Holse A
17 Bashkim Kadrii A
29 Robert Skov A
Formatie 4-3-3
Coach Jani Honkavaara
Voorbeschouwing Kopenhagen - KuPS

Kopenhagen en KuPS spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kopenhagen en KuPS elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Kopenhagen 0
Winst KuPS 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kopenhagen - KuPS Opstelling Kopenhagen Opstelling KuPS Live Kopenhagen - KuPS Live Kopenhagen - KuPS kijken Kopenhagen - KuPS kijken Live Kopenhagen - KuPS stream Kopenhagen - KuPS Fox Sports Nabeschouwing Kopenhagen - KuPS Uitslag Kopenhagen - KuPS Statistieken Kopenhagen - KuPS Europa League 2018/2019 Kopenhagen - KuPS wedden Kopenhagen - KuPS gokken Kopenhagen - KuPS Unibet