Nabeschouwing Krasnodar - Sevilla (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Krasnodar het donderdag 4 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Sevilla (2-1)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Martin Strömbergsson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van C. Kaboré zette Sevilla op een 0-1 voorsprong in de 43e minuut van de wedstrijd. Krasnodar kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pereyra, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette T. Okriashvili zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Strömbergsson, waardoor Krasnodar een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Krasnodar - Sevilla 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt C. Kaboré Sevilla 0-1
61' Wissel Sevilla Wissel André Silva voor L. Muriel Sevilla
69' Wissel Krasnodar Wissel M. Pereyra voor C. Kaboré Krasnodar
72' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Pereyra met assist van P. Mamaev Krasnodar 1-1
73' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor P. Mamaev Krasnodar
76' Wissel Sevilla Wissel F. Vázquez voor Nolito Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor Q. Promes Sevilla
84' Wissel Krasnodar Wissel T. Okriashvili voor Wamberto Krasnodar
88' Doelpunt Krasnodar Doelpunt T. Okriashvili met assist van V. Claesson Krasnodar 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Sevilla
Opstellingen Krasnodar - Sevilla
De opstellingen van Krasnodar en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Sevilla

Krasnodar en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Strömbergsson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Sevilla elkaar treffen in de Europa League.

Winst Krasnodar 0
Winst Sevilla 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 1e plaats.