Nabeschouwing Krasnodar - Standard Luik (2-1) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Krasnodar het donderdag 8 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Standard Luik (2-1)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Carcela, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Suleymanov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette Wamberto zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksandar Stavrev, waardoor Krasnodar een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Standard Luik
Goals
2
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
149
73
Gevaarlijke aanvallen
61
38
Passes
621
298
Overtredingen
18
8
Buitenspel
1
1
Corners
6
8
Wissels
3
3
LIVE Krasnodar - Standard Luik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
19' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela met assist van K. Laifis Standard Liège 0-1
46' Wissel Krasnodar Wissel M. Pereyra voor C. Cueva Krasnodar
57' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Pereyra Krasnodar
66' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor V. Claesson Krasnodar
72' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
73' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor C. Kaboré Krasnodar
79' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van Wamberto Krasnodar 1-1
82' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Wamberto met assist van Ari Krasnodar 2-1
82' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Wamberto Krasnodar
83' Wissel Standard Liège Wissel S. Bastien voor M. Lestienne Standard Liège
88' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor R. Marin Standard Liège
88' Wissel Standard Liège Wissel Orlando Sá voor M. Djenepo Standard Liège
94' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Emond Standard Liège
Opstellingen Krasnodar - Standard Luik
De opstellingen van Krasnodar en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Standard Luik

Krasnodar en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Standard Luik elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Standard Luik 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krasnodar - Standard Luik Opstelling Krasnodar Opstelling Standard Luik Live Krasnodar - Standard Luik Live Krasnodar - Standard Luik kijken Krasnodar - Standard Luik kijken Live Krasnodar - Standard Luik stream Krasnodar - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Standard Luik Uitslag Krasnodar - Standard Luik Statistieken Krasnodar - Standard Luik Europa League 2018/2019 Krasnodar - Standard Luik wedden Krasnodar - Standard Luik gokken Krasnodar - Standard Luik Unibet