Nabeschouwing KuPS - Kopenhagen (0-1) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt KuPS het donderdag 12 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Savon Sanomat Areena in Kuopio.

Via de KuPS - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KuPS - Kopenhagen (0-1)

Het Europa League duel tussen KuPS en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door R. Skov, waarmee København met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name KuPS dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kopenhagen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken KuPS - Kopenhagen
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
106
119
Gevaarlijke aanvallen
46
68
Overtredingen
6
9
Buitenspel
1
1
Corners
7
3
Wissels
2
3
LIVE KuPS - Kopenhagen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KuPS - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel KuPS Wissel S. Savolainen voor J. Mäkelä KuPS
62' Wissel København Wissel C. Holse voor J. Greguš København
66' Wissel København Wissel N. Boilesen voor P. Bengtsson København
75' Doelpunt København Doelpunt R. Skov København 0-1
78' Wissel KuPS Wissel Rangel voor A. Purje KuPS
84' Wissel København Wissel M. Rasmussen voor Kenan København
89' Wissel KuPS Wissel E. Pellikka voor R. Karjalainen KuPS
Opstellingen KuPS - Kopenhagen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing KuPS - Kopenhagen

KuPS en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KuPS en Kopenhagen elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst KuPS 0
Winst Kopenhagen 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
KuPS - Kopenhagen Opstelling KuPS Opstelling Kopenhagen Live KuPS - Kopenhagen Live KuPS - Kopenhagen kijken KuPS - Kopenhagen kijken Live KuPS - Kopenhagen stream KuPS - Kopenhagen Fox Sports Nabeschouwing KuPS - Kopenhagen Uitslag KuPS - Kopenhagen Statistieken KuPS - Kopenhagen Europa League 2018/2019 KuPS - Kopenhagen wedden KuPS - Kopenhagen gokken KuPS - Kopenhagen Unibet