Nabeschouwing KÍ - Birkirkara (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 5 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt het donderdag 5 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Birkirkara. De wedstrijd wordt gespeeld in Gundadalur in Tórshavn.

Via de KÍ - Birkirkara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Birkirkara (2-1)

Het Europa League duel tussen en Birkirkara is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Karlsson geëindigd in een 2-1 overwinning voor KÍ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door D. Pavlović, waarmee KÍ met 1-0 de leiding nam. KÍ vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Klettskard op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Birkirkara de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Marcelinho. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Birkirkara kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kristoffer Karlsson, waardoor KÍ een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken KÍ - Birkirkara
2
1
LIVE KÍ - Birkirkara 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Birkirkara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart KÍ Gele kaart voor S. Hadžibulić
47' Doelpunt KÍ Doelpunt D. Pavlović met assist van P. Klettskard 1-0
53' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor A. Mršulja Birkirkara
59' Doelpunt KÍ Doelpunt P. Klettskard 2-0
61' Wissel Birkirkara Wissel E. Herrera voor N. Micallef Birkirkara
66' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor Marcelinho Birkirkara
71' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor M. Mifsud Birkirkara
73' Wissel Birkirkara Wissel S. Milošković voor J. Grech Birkirkara
79' Wissel Birkirkara Wissel G. Zammit voor U. Umeh Birkirkara
86' Wissel KÍ Wissel S. Olsen voor S. Hadžibulić
90' Doelpunt Birkirkara Doelpunt Marcelinho Birkirkara 2-1
91' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor Eduardo Mancha Birkirkara
93' Wissel KÍ Wissel H. Elttør voor S. Olsen
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - Birkirkara
Opstellingen KÍ - Birkirkara

Voorbeschouwing KÍ - Birkirkara

en Birkirkara spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristoffer Karlsson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KÍ en Birkirkara in de Europa League vond plaats op 28 juni 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.