Nabeschouwing Lazio - Eintracht Frankfurt (1-2) || Europa League

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Lazio het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Eintracht Frankfurt (1-2)

Het Europa League duel tussen Lazio en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door J. Correa, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Eintracht Frankfurt kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gaćinović, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette S. Haller zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Eintracht Frankfurt de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Eintracht Frankfurt een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Eintracht Frankfurt
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
68
122
Gevaarlijke aanvallen
42
39
Passes
423
423
Overtredingen
12
12
Buitenspel
2
0
Corners
5
8
Wissels
2
3
LIVE Lazio - Eintracht Frankfurt 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel O. NDicka voor M. Hasebe Eintracht Frankfurt
51' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luis Alberto Lazio
56' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van Luis Alberto Lazio 1-0
58' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
65' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt M. Gaćinović Eintracht Frankfurt 1-1
71' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt S. Haller met assist van M. Gaćinović Eintracht Frankfurt 1-2
75' Wissel Lazio Wissel S. Lulić voor M. Cáceres Lazio
75' Wissel Lazio Wissel A. Rossi voor V. Berisha Lazio
76' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor G. Fernandes Eintracht Frankfurt
79' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel L. Jović voor N. Müller Eintracht Frankfurt
88' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cataldi Lazio
88' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel M. Stendera voor M. Gaćinović Eintracht Frankfurt
90' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Stendera Eintracht Frankfurt
Opstellingen Lazio - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Lazio en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Adolf Hütter
Wissels Eintracht Frankfurt
# Speler Pos.
31 Kevin Trapp K
37 Jan Zimmermann K
2 Obite Evan N'Dicka V
26 Deji Ousman Beyreuther V
21 Marc Stendera M
8 Luka Jović A
4 Ante Rebić A
Voorbeschouwing Lazio - Eintracht Frankfurt

Lazio en Eintracht Frankfurt spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lazio en Eintracht Frankfurt elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 0
Winst Eintracht Frankfurt 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 2e positie staat, terwijl we Eintracht Frankfurt terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Lazio - Eintracht Frankfurt Opstelling Lazio Opstelling Eintracht Frankfurt Live Lazio - Eintracht Frankfurt Live Lazio - Eintracht Frankfurt kijken Lazio - Eintracht Frankfurt kijken Live Lazio - Eintracht Frankfurt stream Lazio - Eintracht Frankfurt Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Eintracht Frankfurt Uitslag Lazio - Eintracht Frankfurt Statistieken Lazio - Eintracht Frankfurt Europa League 2018/2019 Lazio - Eintracht Frankfurt wedden Lazio - Eintracht Frankfurt gokken Lazio - Eintracht Frankfurt Unibet