Nabeschouwing Lazio - Sevilla (0-1) || Europa League

Donderdag 14 februari 2019 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Lazio het donderdag 14 februari 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Lazio - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Sevilla (0-1)

Het Europa League duel tussen Lazio en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door W. Ben Yedder, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sevilla.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Sevilla
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
7
14
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
110
131
Gevaarlijke aanvallen
45
58
Passes
436
514
Overtredingen
20
16
Buitenspel
2
2
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Lazio - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Pablo Sarabia Sevilla 0-1
31' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Ş. Radu Lazio
44' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
44' Wissel Lazio Wissel R. Durmisi voor Luis Alberto Lazio
46' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor M. Parolo Lazio
57' Wissel Lazio Wissel Luiz Felipe voor Bastos Lazio
60' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Correa Lazio
71' Wissel Sevilla Wissel Munir voor W. Ben Yedder Sevilla
75' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor Sergio Escudero Sevilla
83' Wissel Sevilla Wissel I. Amadou voor Pablo Sarabia Sevilla
91' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
93' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
Opstellingen Lazio - Sevilla
De opstellingen van Lazio en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Sevilla

Lazio en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lazio en Sevilla elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 0
Winst Sevilla 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Lazio - Sevilla Opstelling Lazio Opstelling Sevilla Live Lazio - Sevilla Live Lazio - Sevilla kijken Lazio - Sevilla kijken Live Lazio - Sevilla stream Lazio - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Sevilla Uitslag Lazio - Sevilla Statistieken Lazio - Sevilla Europa League 2018/2019 Lazio - Sevilla wedden Lazio - Sevilla gokken Lazio - Sevilla Unibet