Nabeschouwing Lech Poznań - Genk (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:15 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Lech Poznań het donderdag 16 augustus 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in INEA stadion in Poznań.

Via de Lech Poznań - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Genk (1-2)

Het Europa League duel tussen Lech Poznań en Genk is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Samatta, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 46e minuut voor dat Genk via L. Trossard op 0-2 kwam te staan. In de 50e minuut wist Lech Poznań de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Cywka. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lech Poznań kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Genk een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lech Poznań - Genk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samatta met assist van D. NDongala Genk 0-1
29' Wissel Lech Poznań Wissel M. Orłowski voor T. Rogne Lech Poznań
38' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor K. Jóźwiak Lech Poznań
46' Penalty Genk Penalty L. Trossard Genk 0-2
50' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt T. Cywka Lech Poznań 1-2
60' Wissel Genk Wissel J. Piotrowski voor Pozuelo Genk
60' Wissel Genk Wissel E. Zhegrova voor L. Trossard Genk
67' Gele kaart Genk Gele kaart voor R. Malinovskiy Genk
73' Wissel Lech Poznań Wissel P.Tomczyk voor C. Gytkjær Lech Poznań
74' Wissel Genk Wissel I. Seck voor R. Malinovskiy Genk
77' Wissel Lech Poznań Wissel D. Jevtić voor M. Gajos Lech Poznań
Video hoogtepunten en samenvatting Lech Poznań - Genk
Opstellingen Lech Poznań - Genk
De opstellingen van Lech Poznań en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lech Poznań gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lech Poznań - Genk

Lech Poznań en Genk spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lech Poznań en Genk in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lech Poznań te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lech Poznań. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.