Nabeschouwing Levski Sofia - Vaduz (3-2) || Europa League 2018/2019

Dinsdag 17 juli 2018 - 17:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Levski Sofia het dinsdag 17 juli 2018 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Vaduz. De wedstrijd wordt gespeeld in Vivacom Arena - Georgi Asparuhov in Sofia.

Via de Levski Sofia - Vaduz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levski Sofia - Vaduz (3-2)

Het Europa League duel tussen Levski Sofia en Vaduz is onder leiding van scheidsrechter Robert Harvey geëindigd in een 3-2 overwinning voor Levski Sofia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Coulibaly, waarmee Vaduz met 0-1 de leiding nam. Levski Sofia kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Buș, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette A. Belaïd zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Levski Sofia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Tadic de 2-2 maakte voor Vaduz. Levski Sofia kreeg een penalty toegewezen in de 76e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond S. Buș die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Levski Sofia dat via Jerson Cabral nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 85e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn. Na 94 minuten werd S. Kostov van Levski Sofia met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Levski Sofia het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Harvey bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Levski Sofia.

LIVE Levski Sofia - Vaduz 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levski Sofia - Vaduz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Vaduz Doelpunt M. Coulibaly met assist van J. Dossou Vaduz 0-1
35' Doelpunt Levski Sofia Doelpunt S. Buș met assist van G. Obertan Levski Sofia 1-1
41' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor N. Von Niederhäusern Vaduz
46' Wissel Levski Sofia Wissel M. Polaček voor B. Mitrev Levski Sofia
46' Wissel Vaduz Wissel G. Lüchinger voor C. Drazan Vaduz
52' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor Jerson Cabral Levski Sofia
52' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor G. Lüchinger Vaduz
53' Doelpunt Levski Sofia Doelpunt A. Belaïd Levski Sofia 2-1
55' Doelpunt Vaduz Doelpunt I. Tadic met assist van M. Gajić Vaduz 2-2
63' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor Jordi Gómez Levski Sofia
65' Wissel Levski Sofia Wissel S. Kostov voor A. Belmonte Levski Sofia
75' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor I. Tadic Vaduz
76' Penalty gemist Levski Sofia Penalty gemist S. Buș Levski Sofia
85' Doelpunt Levski Sofia Doelpunt Jerson Cabral met assist van D. Mariani Levski Sofia 3-2
87' Wissel Vaduz Wissel M. Bühler voor M. Coulibaly Vaduz
92' Gele kaart Levski Sofia Gele kaart voor Levski Sofia
94' Rode kaart Levski Sofia Rode kaart voor S. Kostov Levski Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting Levski Sofia - Vaduz
Opstellingen Levski Sofia - Vaduz
De opstellingen van Levski Sofia en Vaduz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levski Sofia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vaduz zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.