Nabeschouwing Ludogorets - AEK Larnaca (0-0) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Ludogorets het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - AEK Larnaca (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Ludogorets en AEK Larnaca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ludogorets en AEK Larnaca gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ola Hobber Nilsen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ludogorets - AEK Larnaca
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
18
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
112
113
Gevaarlijke aanvallen
49
43
Passes
407
319
Overtredingen
16
15
Buitenspel
2
5
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Ludogorets - AEK Larnaca 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Gustavo Campanharo Ludogorets
18' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Natanael Pimienta Ludogorets
42' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor S. Dyakov Ludogorets
51' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor A. Giannou AEK Larnaca
51' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moți Ludogorets
52' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Igor Carioca AEK Larnaca
65' Wissel Ludogorets Wissel Lucas Sasha voor S. Dyakov Ludogorets
70' Wissel AEK Larnaca Wissel Tete voor J. Assoubre AEK Larnaca
75' Wissel Ludogorets Wissel J. Świerczok voor C. Keșerü Ludogorets
80' Wissel AEK Larnaca Wissel F. Taulemesse voor Acorán AEK Larnaca
86' Wissel Ludogorets Wissel João Paulo voor J. Lukoki Ludogorets
86' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Konstantinou voor I. Trichkovski AEK Larnaca
91' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Mikel González AEK Larnaca
Opstellingen Ludogorets - AEK Larnaca
De opstellingen van Ludogorets en AEK Larnaca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AEK Larnaca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ludogorets - AEK Larnaca

Ludogorets en AEK Larnaca spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ola Hobber Nilsen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ludogorets en AEK Larnaca elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Ludogorets 0
Winst AEK Larnaca 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ludogorets op een 3e positie staat, terwijl we AEK Larnaca terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ludogorets - AEK Larnaca Opstelling Ludogorets Opstelling AEK Larnaca Live Ludogorets - AEK Larnaca Live Ludogorets - AEK Larnaca kijken Ludogorets - AEK Larnaca kijken Live Ludogorets - AEK Larnaca stream Ludogorets - AEK Larnaca Fox Sports Nabeschouwing Ludogorets - AEK Larnaca Uitslag Ludogorets - AEK Larnaca Statistieken Ludogorets - AEK Larnaca Europa League 2018/2019 Ludogorets - AEK Larnaca wedden Ludogorets - AEK Larnaca gokken Ludogorets - AEK Larnaca Unibet