Nabeschouwing Luzern - Olympiakos Piraeus (1-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 19:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Luzern het donderdag 16 augustus 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in swissporarena in Luzern.

Via de Luzern - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luzern - Olympiakos Piraeus (1-3)

Het Europa League duel tussen Luzern en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 1-3 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door L. Christodoulopoulos, waarmee Olympiakos Piraeus met 0-1 de leiding nam. Olympiakos Piraeus vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Christodoulopoulos op een 0-2 voorsprong kwam te staan. S. Wolf dacht na 67 minuten te scoren voor Olympiakos Piraeus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 68e minuut volgde een derde treffer van Olympiakos Piraeus, waarmee Guerrero zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 82 minuten deed S. Demhasaj iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Luzern werd verkleind tot 1-3.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Olympiakos Piraeus.

LIVE Luzern - Olympiakos Piraeus 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luzern - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Christodoulopoulos met assist van Daniel Podence Olympiakos Piraeus 0-1
32' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
56' Gele kaart Luzern Gele kaart voor Lucão Luzern
59' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Christodoulopoulos Olympiakos Piraeus 0-2
63' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel I. Fetfatzidis voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
67' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt S. Wolf met assist van F. Ugrinic Olympiakos Piraeus
67' Wissel Luzern Wissel R. Vargas voor C. Schneuwly Luzern
68' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Guerrero Olympiakos Piraeus 0-3
70' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Ansarifard voor Guerrero Olympiakos Piraeus
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel V. Torosidis voor M. Camara Olympiakos Piraeus
81' Wissel Luzern Wissel S. Demhasaj voor V. Gvilia Luzern
82' Doelpunt Luzern Doelpunt S. Demhasaj Luzern 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Luzern - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Luzern - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Luzern en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luzern gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.