Nabeschouwing Malmo FF - Chelsea (1-2) || Europa League

Donderdag 14 februari 2019 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Malmo FF het donderdag 14 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Chelsea (1-2)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Aliaksei Kulbakov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door R. Barkley, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Giroud op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Malmö FF de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Anders Christiansen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Malmö FF kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aliaksei Kulbakov, waardoor Chelsea een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Malmo FF - Chelsea
Goals
1
2
Balbezit
26%
74%
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
69
92
Gevaarlijke aanvallen
53
71
Passes
267
757
Overtredingen
20
9
Buitenspel
1
4
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Malmo FF - Chelsea 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Barkley met assist van Pedro Chelsea 0-1
58' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van Willian Chelsea 0-2
70' Wissel Malmö FF Wissel C. Strandberg voor M. Antonsson Malmö FF
70' Wissel Malmö FF Wissel O. Lewicki voor A. Traustason Malmö FF
71' Wissel Chelsea Wissel E. Hazard voor Willian Chelsea
74' Wissel Chelsea Wissel N. Kanté voor Jorginho Chelsea
80' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Anders Christiansen met assist van M. Rosenberg Malmö FF 1-2
82' Wissel Malmö FF Wissel R. Gall voor Anders Christiansen Malmö FF
84' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor Pedro Chelsea
Opstellingen Malmo FF - Chelsea
De opstellingen van Malmo FF en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Uwe Rösler
Wissels Malmo FF
# Speler Pos.
1 Dušan Melichárek K
3 Egzon Binaku V
15 Anel Ahmedhodzic V
2 Eric Larsson V
18 Romain Gall M
6 Oscar Lewicki M
10 Carlos Strandberg A
Voorbeschouwing Malmo FF - Chelsea

Malmo FF en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aliaksei Kulbakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malmo FF en Chelsea elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Malmo FF 0
Winst Chelsea 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Malmo FF - Chelsea Opstelling Malmo FF Opstelling Chelsea Live Malmo FF - Chelsea Live Malmo FF - Chelsea kijken Malmo FF - Chelsea kijken Live Malmo FF - Chelsea stream Malmo FF - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Malmo FF - Chelsea Uitslag Malmo FF - Chelsea Statistieken Malmo FF - Chelsea Europa League 2018/2019 Malmo FF - Chelsea wedden Malmo FF - Chelsea gokken Malmo FF - Chelsea Unibet