Nabeschouwing Malmo FF - Chelsea (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 februari 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Malmo FF het donderdag 14 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Chelsea (1-2)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Kulbakov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door R. Barkley, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Giroud op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Malmö FF de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Anders Christiansen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Malmö FF kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Kulbakov, waardoor Chelsea een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Malmo FF - Chelsea 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Barkley met assist van Pedro Chelsea 0-1
58' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van Willian Chelsea 0-2
70' Wissel Malmö FF Wissel C. Strandberg voor M. Antonsson Malmö FF
70' Wissel Malmö FF Wissel O. Lewicki voor A. Traustason Malmö FF
71' Wissel Chelsea Wissel E. Hazard voor Willian Chelsea
74' Wissel Chelsea Wissel N. Kanté voor Jorginho Chelsea
80' Doelpunt Malmö FF Doelpunt Anders Christiansen met assist van M. Rosenberg Malmö FF 1-2
82' Wissel Malmö FF Wissel R. Gall voor Anders Christiansen Malmö FF
84' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor Pedro Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Chelsea
Opstellingen Malmo FF - Chelsea
De opstellingen van Malmo FF en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.