Nabeschouwing Mariupol - Djurgården (2-1) (na verlenging) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Mariupol het donderdag 2 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Djurgården. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Chornomorets in Odessa.

Via de Mariupol - Djurgården live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mariupol - Djurgården (2-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Mariupol en Djurgården is onder leiding van scheidsrechter Robert Harvey geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mariupol. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Mariupol dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door O. Pikhalyonok, waarmee Mariupol met 1-0 de leiding nam. Djurgården kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Badji, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Mariupol in de 97e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist R. Fomin deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Robert Harvey af en was het Mariupol die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Mariupol - Djurgården 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mariupol - Djurgården teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor A. Badji Djurgården
56' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor R. Fomin Mariupol
61' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor O. Pikhalyonok Mariupol
63' Doelpunt Mariupol Doelpunt O. Pikhalyonok Mariupol 1-0
65' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor J. Augustinsson Djurgården
72' Wissel Mariupol Wissel V. Vakula voor V. Churko Mariupol
77' Doelpunt Djurgården Doelpunt A. Badji met assist van H. Radetinac Djurgården 1-1
83' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor J. Karlström Djurgården
89' Wissel Djurgården Wissel D. Kozica voor H. Radetinac Djurgården
97' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor J. Olsson Djurgården
97' Penalty Mariupol Penalty R. Fomin Mariupol 2-1
99' Wissel Djurgården Wissel K. Walker voor J. Karlström Djurgården
101' Wissel Djurgården Wissel M. Danielsson voor J. Ring Djurgården
106' Wissel Djurgården Wissel J. Andersson voor J. Une-Larsson Djurgården
106' Wissel Mariupol Wissel S. Chobotenko voor M. Bily Mariupol
111' Wissel Mariupol Wissel I. Kyryukhantsev voor I. Tyshchenko Mariupol
114' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor F. Ulvestad Djurgården
116' Wissel Mariupol Wissel J. Dawa voor B. Demiri Mariupol
122' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor K. Mrabti Djurgården
Video hoogtepunten en samenvatting Mariupol - Djurgården
Opstellingen Mariupol - Djurgården
De opstellingen van Mariupol en Djurgården zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mariupol gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Djurgården zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.