Nabeschouwing Midtjylland - The New Saints (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 19:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Midtjylland het donderdag 16 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - The New Saints (3-1)

Het Europa League duel tussen Midtjylland en The New Saints is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 3-1 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. George, waarmee Midtjylland met 1-0 de leiding nam. The New Saints kwam na 22 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Ebbe, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. A. Okosun dacht na 61 minuten te scoren voor Midtjylland, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Midtjylland via Kurtis Byrne, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Midtjylland via M. Baidoo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Irfan Peljto.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 3-1 stand in het voordeel van Midtjylland.

Wedstrijdstatistieken Midtjylland - The New Saints
Goals
3
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
94
95
Gevaarlijke aanvallen
90
52
Overtredingen
19
9
Buitenspel
2
1
Corners
6
1
Wissels
3
3
LIVE Midtjylland - The New Saints 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Midtjylland Doelpunt M. George met assist van K. Hansen Midtjylland 1-0
22' Doelpunt The New Saints Doelpunt D. Ebbe met assist van J. Mullan The New Saints 1-1
45' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor B. Cabango The New Saints
61' Doelpunt Midtjylland Doelpunt A. Okosun met assist van O. Frank Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel A. Okosun voor Midtjylland 2-1
70' Wissel The New Saints Wissel A. Cieślewicz voor D. Redmond The New Saints
73' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor D. Ebbe The New Saints
73' Wissel Midtjylland Wissel B. Kraev voor A. Mabil Midtjylland
79' Doelpunt Midtjylland Doelpunt Kurtis Byrne met assist van T. Holland Midtjylland
80' Doelpunt Midtjylland Doelpunt M. Baidoo met assist van P. Onuachu Midtjylland
84' Wissel Midtjylland Wissel M. Baidoo voor P. Onuachu Midtjylland
91' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor M. George Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - The New Saints
Opstellingen Midtjylland - The New Saints
De opstellingen van Midtjylland en The New Saints zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en The New Saints zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal The New Saints
# Speler Pos.
1 Paul Harrison K
2 Simon Spender V
12 Blaine Hudson V
5 Benjamin Cabango V
3 Chris Marriott V
10 Daniel Redmond V
23 Aeron Edwards M
6 Jon Routledge M
14 Jamie Mullan M
17 Dean Ebbe M
4 Thomas Holland A
Wissels The New Saints
# Speler Pos.
25 Christopher Way Roberts K
20 Joash Nembhard V
19 Ben Clark M
18 Josh Hmami M
21 Kurtis Byrne A
11 Adrian Cieślewicz A
9 Greg Draper A
Voorbeschouwing Midtjylland - The New Saints

Midtjylland en The New Saints spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Midtjylland en The New Saints in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Midtjylland. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Midtjylland favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl The New Saints slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Midtjylland 3
Winst The New Saints 0
Gelijkspel 0
Totaal 3

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Midtjylland - The New Saints Opstelling Midtjylland Opstelling The New Saints Live Midtjylland - The New Saints Live Midtjylland - The New Saints kijken Midtjylland - The New Saints kijken Live Midtjylland - The New Saints stream Midtjylland - The New Saints Fox Sports Nabeschouwing Midtjylland - The New Saints Uitslag Midtjylland - The New Saints Statistieken Midtjylland - The New Saints Europa League 2018/2019 Midtjylland - The New Saints wedden Midtjylland - The New Saints gokken Midtjylland - The New Saints Unibet