Nabeschouwing Milsami - Slovan Bratislava (2-4) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Milsami het donderdag 12 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexul Sportiv Raional in Orhei.

Via de Milsami - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milsami - Slovan Bratislava (2-4)

Het Europa League duel tussen Milsami en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Vitaliy Romanov geëindigd in een 2-4 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Mohammed Rharsalla, waarmee Slovan Bratislava met 0-1 de leiding nam. Slovan Bratislava vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Šporar op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Slovan Bratislava, waarmee Mohammed Rharsalla zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 59 minuten deed I. Bugaiov iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Milsami werd verkleind tot 1-3. In de 75e minuut kwam Milsami weer dichterbij, nadat R. Surdu de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 79e minuut en kwam op naam te staan van Slovan Bratislava speler A. Šporar, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vitaliy Romanov en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Slovan Bratislava.

LIVE Milsami - Slovan Bratislava 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milsami - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor D. Holman Slovan Bratislava
11' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Mohammed Rharsalla Slovan Bratislava 0-1
22' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Šporar met assist van Mohammed Rharsalla Slovan Bratislava 0-2
41' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Mohammed Rharsalla met assist van D. Holman Slovan Bratislava 0-3
46' Wissel Milsami Wissel V. Jardan voor M. Antoniuc Milsami
47' Gele kaart Milsami Gele kaart voor V. Bolohan Milsami
49' Gele kaart Milsami Gele kaart voor A. Crăciun Milsami
55' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Apau Slovan Bratislava
59' Wissel Milsami Wissel R. Surdu voor G. Andronic Milsami
59' Doelpunt Milsami Doelpunt I. Bugaiov Milsami 1-3
60' Gele kaart Milsami Gele kaart voor A. Cojocari Milsami
68' Wissel Slovan Bratislava Wissel V. Savićević voor D. Holman Slovan Bratislava
75' Doelpunt Milsami Doelpunt R. Surdu met assist van I. Bugaiov Milsami 2-3
79' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Šporar met assist van Mohammed Rharsalla Slovan Bratislava 2-4
82' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Dražić voor A. Čavrić Slovan Bratislava
83' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor A. Šporar Slovan Bratislava
88' Wissel Slovan Bratislava Wissel F. Hološko voor A. Šporar Slovan Bratislava
93' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Nono Delgado Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Milsami - Slovan Bratislava
Opstellingen Milsami - Slovan Bratislava

Voorbeschouwing Milsami - Slovan Bratislava

Milsami en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaliy Romanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milsami en Slovan Bratislava elkaar treffen in de Europa League.