Nabeschouwing Mladost - B36 (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Mladost het donderdag 19 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen B36. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Mladost - B36 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladost - B36 (1-2)

Het Europa League duel tussen Mladost en B36 is onder leiding van scheidsrechter Ömər Paşayev geëindigd in een 1-2 overwinning voor B36. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mladost kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Z. Petrović. B36 kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Heinesen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette K. Saag zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee B36 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ömər Paşayev, waardoor B36 een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mladost - B36 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladost - B36 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Mladost Doelpunt Z. Petrović Mladost 1-0
32' Wissel Mladost Wissel V. Pavlović voor Z. Petrović Mladost
45' Gele kaart B36 Gele kaart voor E. Nielsen B36
50' Gele kaart Mladost Gele kaart voor J. Nikolić Mladost
51' Doelpunt B36 Doelpunt B. Heinesen met assist van K. Saag B36 1-1
71' Wissel B36 Wissel H. Samuelsen voor B. Heinesen B36
73' Wissel Mladost Wissel O. Gašević voor M. Milićković Mladost
76' Gele kaart B36 Gele kaart voor M. Olsen B36
79' Wissel B36 Wissel R. Brockie voor M. Jacobsen B36
81' Wissel Mladost Wissel M. Raičević voor B. Ojdanić Mladost
83' Doelpunt B36 Doelpunt K. Saag met assist van L. Cieslewicz B36 1-2
87' Wissel B36 Wissel G. Samuelsen voor K. Saag B36
Video hoogtepunten en samenvatting Mladost - B36
Opstellingen Mladost - B36

Voorbeschouwing Mladost - B36

Mladost en B36 spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ömər Paşayev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mladost en B36 in de Europa League vond plaats op 12 juli 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.