Nabeschouwing MOL Vidi - Chelsea (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt MOL Vidi het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút.

Via de MOL Vidi - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Chelsea (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen MOL Vidi en Chelsea geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Willian, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van E. Ampadu zorgde ervoor dat MOL Fehérvár op 1-1 kwam te staan in de 32e minuut. In de 56e minuut zette L. Nego zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee MOL Fehérvár de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Giroud de 2-2 maakte voor Chelsea. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE MOL Vidi - Chelsea 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Chelsea Doelpunt Willian Chelsea 0-1
32' Eigen doelpunt MOL Fehérvár Eigen doelpunt E. Ampadu G. Milanov MOL Fehérvár 1-1
46' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor Álvaro Morata Chelsea
56' Wissel Chelsea Wissel Pedro voor Willian Chelsea
56' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt L. Nego met assist van G. Milanov MOL Fehérvár 2-1
66' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor R. Juhász MOL Fehérvár
69' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor S. Huszti MOL Fehérvár
74' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor P. Vinícius MOL Fehérvár
75' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud Chelsea 2-2
76' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor L. Nego MOL Fehérvár
79' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor R. Loftus-Cheek Chelsea
81' Wissel MOL Fehérvár Wissel I. Kovács voor G. Milanov MOL Fehérvár
81' Wissel MOL Fehérvár Wissel A. Hodžić voor S. Huszti MOL Fehérvár
85' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Pátkai voor A. Hadžić MOL Fehérvár
Video hoogtepunten en samenvatting MOL Vidi - Chelsea
Opstellingen MOL Vidi - Chelsea
De opstellingen van MOL Vidi en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MOL Vidi gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.