Nabeschouwing Molde - Glenavon (5-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Molde het donderdag 19 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Glenavon. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Glenavon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Glenavon (5-1)

Het Europa League duel tussen Molde en Glenavon is onder leiding van scheidsrechter Alexandr Tean geëindigd in een 5-1 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. E. Hussain maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Molde vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Molde vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Hestad op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Molde, waarmee E. Hestad zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 62 minuten was het V. Forren die de bal in eigen doel werkte, waardoor Glenavon op 3-1 kwam te staan. In de 62e werkte V. Forren de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-1 kwam te staan. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 90e minuut was het E. Hestad van Molde wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-1 scoorde. Namens Molde mocht B. Sarr in de 94e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandr Tean bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Molde.

LIVE Molde - Glenavon 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Glenavon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Penalty Molde Penalty E. Hussain Molde 1-0
34' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hestad met assist van D. Chima Molde 2-0
42' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor S. Donnelly Glenavon
59' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hestad met assist van D. Chima Molde 3-0
61' Gele kaart Molde Gele kaart voor B. Sarr Molde
61' Wissel Molde Wissel I. Wadji voor F. Brustad Molde
62' Eigen doelpunt Glenavon Eigen doelpunt V. Forren Glenavon 3-1
74' Wissel Molde Wissel F. Aursnes voor M. Mostrøm Molde
84' Wissel Glenavon Wissel J. Jenkins voor A. Hall Glenavon
90' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hestad met assist van D. Chima Molde 4-1
92' Wissel Glenavon Wissel J. OMahony voor J. Daniels Glenavon
93' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor A. Doyle Glenavon
94' Doelpunt Molde Doelpunt B. Sarr Molde 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Glenavon
Opstellingen Molde - Glenavon
De opstellingen van Molde en Glenavon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Glenavon zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.