Nabeschouwing Molde - Laçi (3-0) || Europa League

Donderdag 26 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Molde het donderdag 26 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Laçi. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Laçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Laçi (3-0)

Het Europa League duel tussen Molde en Laçi is onder leiding van scheidsrechter Adrien Jaccottet geëindigd in een 3-0 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. E. Håland maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Molde vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Molde vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Hestad op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Molde, waarmee L. James zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adrien Jaccottet, waardoor Molde een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Molde - Laçi
Goals
3
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
21
11
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
82
77
Gevaarlijke aanvallen
93
43
Corners
9
0
Wissels
3
2
LIVE Molde - Laçi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Laçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Laçi Gele kaart voor T. Sefgjinaj Laçi
6' Penalty Molde Penalty E. Håland Molde 1-0
24' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hestad Molde 2-0
48' Wissel Laçi Wissel A. Fangaj voor N. Shtubina Laçi
65' Wissel Molde Wissel M. Eikrem voor P. Cibicki Molde
66' Gele kaart Laçi Gele kaart voor M. Radaš Laçi
67' Wissel Molde Wissel L. James voor E. Hussain Molde
74' Wissel Molde Wissel P. Strand voor E. Håland Molde
79' Doelpunt Molde Doelpunt L. James met assist van P. Strand Molde 3-0
91' Wissel Laçi Wissel E. Ujka voor R. Lushkja Laçi
Opstellingen Molde - Laçi
De opstellingen van Molde en Laçi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Laçi zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Ole Gunnar Solskjær
Formatie 5-3-2
Coach Besnik Prenga
Wissels Laçi
# Speler Pos.
12 Elton Vata K
11 Ded Bushi V
4 Abdurraman Fangaj V
7 Andi Hadroj V
13 Silvio Zogaj M
28 Serxho Ujka M
21 Erisildo Smaçi A
Voorbeschouwing Molde - Laçi

Molde en Laçi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrien Jaccottet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Molde en Laçi elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Molde 0
Winst Laçi 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Molde - Laçi Opstelling Molde Opstelling Laçi Live Molde - Laçi Live Molde - Laçi kijken Molde - Laçi kijken Live Molde - Laçi stream Molde - Laçi Fox Sports Nabeschouwing Molde - Laçi Uitslag Molde - Laçi Statistieken Molde - Laçi Europa League 2018/2019 Molde - Laçi wedden Molde - Laçi gokken Molde - Laçi Unibet