Nabeschouwing Nordsjælland - Partizan (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Nordsjælland het donderdag 9 augustus 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Right to Dream Park in Farum.

Via de Nordsjælland - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nordsjælland - Partizan (1-2)

Het Europa League duel tussen Nordsjælland en Partizan is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Ricardo Gomes, waarmee Partizan met 0-1 de leiding nam. Partizan vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Zakarić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Nordsjælland de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Rasmussen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Nordsjælland kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Partizan een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Nordsjælland - Partizan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nordsjælland - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Partizan Doelpunt Ricardo Gomes met assist van D. Pantić Partizan 0-1
61' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor V. Nelsson Nordsjælland
64' Doelpunt Partizan Doelpunt G. Zakarić met assist van M. Janković Partizan 0-2
65' Wissel Nordsjælland Wissel M. Rasmussen voor B. Hansen Nordsjælland
66' Wissel Nordsjælland Wissel M. Kudus voor M. Rygaard Jensen Nordsjælland
70' Wissel Partizan Wissel M. Smiljanić voor G. Zakarić Partizan
71' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt M. Rasmussen Nordsjælland 1-2
78' Wissel Partizan Wissel N. Nikolić voor N. Kosović Partizan
78' Wissel Nordsjælland Wissel N. Jakobsen voor J. Christensen Nordsjælland
82' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Janković Partizan
85' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor M. Pedersen Nordsjælland
91' Wissel Partizan Wissel G. Enache voor M. Janković Partizan
93' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Zdjelar Partizan
96' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor M. Damsgaard Nordsjælland
Video hoogtepunten en samenvatting Nordsjælland - Partizan
Opstellingen Nordsjælland - Partizan
De opstellingen van Nordsjælland en Partizan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nordsjælland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Partizan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.