Nabeschouwing Olimpija - HJK (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Olimpija het donderdag 9 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - HJK (3-0)

Het Europa League duel tussen Olimpija en HJK is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 3-0 overwinning voor Olimpija. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door I. Abass, waarmee Olimpija met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 50e minuut voor dat Olimpija via R. Kronaveter op 2-0 kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Olimpija, waarmee I. Abass zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 83e minuut werd M. Črnic van Olimpija met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Olimpija het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Millot, waardoor Olimpija een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olimpija - HJK 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Olimpija Doelpunt I. Abass met assist van M. Črnic Olimpija 1-0
47' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Yaghoubi HJK
49' Gele kaart HJK Gele kaart voor H. Patronen HJK
50' Penalty Olimpija Penalty R. Kronaveter Olimpija 2-0
59' Doelpunt Olimpija Doelpunt I. Abass Olimpija 3-0
63' Wissel HJK Wissel Jordan Domínguez voor S. Dahlström HJK
71' Wissel Olimpija Wissel A. Suljić voor I. Abass Olimpija
78' Wissel Olimpija Wissel M. Gajić voor R. Kronaveter Olimpija
81' Wissel HJK Wissel N. Alho voor E. Mensah HJK
83' Rode kaart Olimpija Rode kaart voor M. Črnic Olimpija
84' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor A. Zarifovič Olimpija
85' Wissel Olimpija Wissel S. Savić voor D. Avramovski Olimpija
89' Wissel HJK Wissel M. Chrisantus voor Rafinha HJK
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpija - HJK
Opstellingen Olimpija - HJK
De opstellingen van Olimpija en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpija gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en HJK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.