Nabeschouwing PAOK - BATE (1-3) || Europa League

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt PAOK het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - BATE (1-3)

Het Europa League duel tussen PAOK en BATE is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 1-3 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Skavysh, waarmee BATE met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 42e minuut voor dat BATE via N. Signevich op 0-2 kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van BATE, waarmee N. Signevich zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 59 minuten deed A. Prijović iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van PAOK werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor PAOK echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 62e minuut werd N. Signevich van BATE met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor PAOK met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor BATE.

Wedstrijdstatistieken PAOK - BATE
Goals
1
3
Balbezit
68%
32%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
28
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
136
92
Gevaarlijke aanvallen
100
47
Passes
576
277
Overtredingen
8
13
Buitenspel
0
3
Corners
10
2
Wissels
3
2
LIVE PAOK - BATE 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt BATE Doelpunt M. Skavysh met assist van I. Stasevich BATE 0-1
27' Gele kaart BATE Gele kaart voor D. Baga BATE
36' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Vieirinha PAOK
42' Penalty BATE Penalty N. Signevich BATE 0-2
43' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Léo Matos PAOK
46' Doelpunt BATE Doelpunt N. Signevich met assist van I. Stasevich BATE 0-3
46' Wissel PAOK Wissel Amr Warda voor D. Limnios PAOK
46' Wissel PAOK Wissel A. Toșca voor Vieirinha PAOK
55' Wissel PAOK Wissel C. Akpom voor D. Pelkas PAOK
59' Doelpunt PAOK Doelpunt A. Prijović met assist van Léo Jabá PAOK 1-3
62' Rode kaart BATE Rode kaart voor N. Signevich BATE
72' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Rios BATE
82' Wissel BATE Wissel M. Gordeychuk voor M. Skavysh BATE
88' Wissel BATE Wissel E. Yablonski voor S. Dragun BATE
95' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Yablonski BATE
Opstellingen PAOK - BATE
De opstellingen van PAOK en BATE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BATE zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Alexey Baga
Voorbeschouwing PAOK - BATE

PAOK en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Welz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PAOK en BATE elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst PAOK 0
Winst BATE 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PAOK op een 4e positie staat, terwijl we BATE terugvinden op de 2e plaats.

Tags
PAOK - BATE Opstelling PAOK Opstelling BATE Live PAOK - BATE Live PAOK - BATE kijken PAOK - BATE kijken Live PAOK - BATE stream PAOK - BATE Fox Sports Nabeschouwing PAOK - BATE Uitslag PAOK - BATE Statistieken PAOK - BATE Europa League 2018/2019 PAOK - BATE wedden PAOK - BATE gokken PAOK - BATE Unibet