Nabeschouwing Partizan - Trakai (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Partizan het donderdag 26 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Trakai. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan - Trakai live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Trakai (1-0)

Het Europa League duel tussen Partizan en Trakai is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Vorobjovas van Trakai. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 53e minuut het veld moest verlaten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Georgi Kabakov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Partizan - Trakai 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Trakai teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Trakai Gele kaart voor D. Kazlauskas Trakai
43' Gele kaart Trakai Gele kaart voor M. Vorobjovas Trakai
46' Gele kaart Partizan Gele kaart voor N. Kosović Partizan
53' Tweede gele kaart Trakai Tweede gele kaart voor M. Vorobjovas Trakai
57' Wissel Partizan Wissel K. Ntika voor D. Kazlauskas Partizan
68' Wissel Partizan Wissel M. Janković voor D. Pantić Partizan
75' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Janković Partizan
76' Wissel Trakai Wissel A. Levšinas voor S. Čyžas Trakai
81' Wissel Partizan Wissel S. Ilić voor Đ. Ivanović Partizan
82' Gele kaart Trakai Gele kaart voor J. Januševskij Trakai
88' Wissel Trakai Wissel R. Masenzovas voor J. Marazas Trakai
93' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Zdjelar Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Trakai
Opstellingen Partizan - Trakai
De opstellingen van Partizan en Trakai zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partizan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Trakai zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Partizan - Trakai

Partizan en Trakai spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Partizan en Trakai elkaar treffen in de Europa League.