Nabeschouwing Petrocub - Osijek (1-1) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Petrocub het donderdag 12 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osijek. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Petrocub - Osijek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Petrocub - Osijek (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Petrocub en Osijek geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door M. Marić, waarmee Osijek met 0-1 de leiding nam. Petrocub kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Ambros, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Petrocub - Osijek
Goals
1
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
53
53
Gevaarlijke aanvallen
34
33
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Petrocub - Osijek 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Petrocub - Osijek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Osijek Gele kaart voor T. Šorša Osijek
52' Doelpunt Osijek Doelpunt M. Marić met assist van B. Barišić Osijek 0-1
55' Wissel Osijek Wissel D. Pušić voor H. Hajradinović Osijek
56' Wissel Petrocub Wissel M. Cojocaru voor A. Pătraş Petrocub
60' Wissel Petrocub Wissel S. Matei voor V. Ivanov Petrocub
65' Doelpunt Petrocub Doelpunt V. Ambros met assist van M. Cojocaru Petrocub 1-1
71' Wissel Petrocub Wissel C. Sandu voor A. Vremea Petrocub
71' Wissel Petrocub Wissel C. Sandu voor A. Vremea Petrocub
84' Wissel Osijek Wissel M. Pilj voor G. Boban Osijek
84' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor S. Matei Petrocub
Opstellingen Petrocub - Osijek

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Petrocub - Osijek

Petrocub en Osijek spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Petrocub en Osijek elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Petrocub 0
Winst Osijek 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Petrocub - Osijek Opstelling Petrocub Opstelling Osijek Live Petrocub - Osijek Live Petrocub - Osijek kijken Petrocub - Osijek kijken Live Petrocub - Osijek stream Petrocub - Osijek Fox Sports Nabeschouwing Petrocub - Osijek Uitslag Petrocub - Osijek Statistieken Petrocub - Osijek Europa League 2018/2019 Petrocub - Osijek wedden Petrocub - Osijek gokken Petrocub - Osijek Unibet