Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Qabala (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 19:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Progrès Niedercorn het donderdag 19 juli 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Qabala.

Via de Progrès Niedercorn - Qabala live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Qabala (0-1)

Het Europa League duel tussen Progrès Niedercorn en Qabala is onder leiding van scheidsrechter Keith Kennedy geëindigd in een 0-1 overwinning voor Qabala. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door S. Joseph-Monrose, waarmee Qabala met 0-1 de leiding nam. In de 79e minuut moest T. Xəlilzadə van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Keith Kennedy een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Qabala verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Qabala.

LIVE Progrès Niedercorn - Qabala 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Progrès Niedercorn - Qabala teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Qabala Gele kaart voor R. Ramaldanov Qabala
28' Doelpunt Qabala Doelpunt S. Joseph-Monrose met assist van A. Məmmədov Qabala 0-1
29' Wissel Progrès Niedercorn Wissel A. Karapetyan voor Y. Bastos Progrès Niedercorn
56' Wissel Qabala Wissel L. Atakora voor A. Məmmədov Qabala
65' Gele kaart Qabala Gele kaart voor R. Aliev Qabala
69' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor A. Karapetyan Progrès Niedercorn
73' Gele kaart Qabala Gele kaart voor Ü. Abbasov Qabala
79' Rode kaart Qabala Rode kaart voor T. Xəlilzadə Qabala
80' Gele kaart Qabala Gele kaart voor C. Hüseynov Qabala
85' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Y. Marques voor E. Françoise Progrès Niedercorn
86' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor M. Mutsch Progrès Niedercorn
88' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor O. Thill Progrès Niedercorn
89' Gele kaart Qabala Gele kaart voor J. Adeniyi Qabala
90' Wissel Progrès Niedercorn Wissel B. Vogel voor O. Thill Progrès Niedercorn
93' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor M. Martins Progrès Niedercorn
Video hoogtepunten en samenvatting Progrès Niedercorn - Qabala
Opstellingen Progrès Niedercorn - Qabala
De opstellingen van Progrès Niedercorn en Qabala zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Progrès Niedercorn gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Qabala zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.