Nabeschouwing Pyunik - Vardar (1-0) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 16:00 uur

In de Europa League neemt Pyunik het donderdag 12 juli 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vardar. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Pyunik - Vardar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - Vardar (1-0)

Het Europa League duel tussen Pyunik en Vardar is onder leiding van scheidsrechter Michal Ocenas geëindigd in een 1-0 overwinning voor Pyunik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Konaté, waarmee Pyunik met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Pyunik.

Wedstrijdstatistieken Pyunik - Vardar
Goals
1
0
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
3
4
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
84
103
Gevaarlijke aanvallen
58
53
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Pyunik - Vardar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - Vardar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Vardar Gele kaart voor C. Bitang Vardar
28' Doelpunt Pyunik Doelpunt M. Konaté met assist van P. Avetisyan Pyunik 1-0
46' Wissel Vardar Wissel J. Berisha voor Willian Lira Vardar
54' Gele kaart Vardar Gele kaart voor T. Barseghyan Vardar
56' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor S. Grigoryan Pyunik
58' Wissel Pyunik Wissel Razmik Hakobyan voor D. Voynov Pyunik
65' Wissel Pyunik Wissel R. Minasyan voor A. Arakelyan Pyunik
67' Wissel Vardar Wissel A. Adem voor B. Iseni Vardar
73' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Pyunik
75' Wissel Vardar Wissel M. Maksimov voor T. Barseghyan Vardar
75' Wissel Pyunik Wissel R. Koryan voor M. Konaté Pyunik
80' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Razmik Hakobyan Pyunik
Opstellingen Pyunik - Vardar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pyunik - Vardar

Pyunik en Vardar spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michal Ocenas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pyunik en Vardar elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Pyunik 0
Winst Vardar 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Pyunik - Vardar Opstelling Pyunik Opstelling Vardar Live Pyunik - Vardar Live Pyunik - Vardar kijken Pyunik - Vardar kijken Live Pyunik - Vardar stream Pyunik - Vardar Fox Sports Nabeschouwing Pyunik - Vardar Uitslag Pyunik - Vardar Statistieken Pyunik - Vardar Europa League 2018/2019 Pyunik - Vardar wedden Pyunik - Vardar gokken Pyunik - Vardar Unibet